• Traehytter24 Logo
 • FAQ

  Hvordan bestiller jeg en træhytte?

  Du kan bestille en træhytte direkte i vores online butik. Har du spørgsmål vedrørende dit køb eller ønsker du at købe et produkt som ikke kan findes i vores online butik, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice og foretage købet der. Du får altid en ordrebekræftelse, hvor du kan tjekke alle detaljer, før endelig bestilling og betaling.

  Hvordan betaler jeg for min træhytte?

  Alle betalinger foregår via en direkte bankoverførsel. Du kan finde betalingsinformationerne i ordrebekræftelsen, på fakturaen eller på vores hjemmeside.

  Hvilken garanti får jeg på jeres træhytter?

  Vi yder 5 års garanti på alle vores træhytter. Garantien er dog betinget af at træhytten ikke har lidt en unormal overlast og at alle træ-komponenter har fået den nødvendige træbeskyttelse.

  Kan jeg ændre i designet af en træhytte?

  Ja, du kan altid kontakte vores kundeservice og få et tilbud på en træhytte med dine specifikke ønsker. Du kan eventuelt tegne en simpel skitse og sende til vores mail: info@traehytter24.dk Alle træhytterne kan spejlvendes uden yderligere omkostninger.

  Hvordan foregår levering?

  Alle byggematerialerne bliver pakket grundigt ind i en vejrbeskyttende emballage, oven på en specialbygget palle. Materialerne transporteres på en lastbil med aflæsningskran, så de kan stille hensigtsmæssigt af hjemme hos dig. Nogle dage før levering bliver du kontaktet af vores vognmand, så i kan aftale det nøjagtige leveringstidspunkt. Vi afleverer aldrig en hytte uden forudgående aftale med dig og vognmanden.

  Hvad skal jeg forbedre før opstillingen af min træhytte?

  Det er dit ansvar at sørge for den nødvendige byggetilladelse og et solidt fundament. Du skal også sørge for tilgang af vand, kloakering og elektricitet hvis det skal bruges i træhytten. Vi anbefaler at du hyre en lokal håndværker til at udføre installationsopgaverne. Har du hyret vores byggeteam til at opstille din træhytte, vil det være en fordel at koordinere dette arbejde med dem.

  Hvilket fundament skal jeg vælge?

  Du kan frit vælge hvilken type fundament du ønsker. Alle vores hytter leveres med en trykimprægneret bundramme. Bundrammens specifikationer, som kan findes i bygningstegningen, skal følges nøje. Hvis du vælger et punktfundament anbefales det, at der over hele gulvarealet maksimum er 100 cm. i mellem punkterne. Du læse mere i vores guide til forbredelse af fundament.

  Hvordan får jeg en byggetilladelse?

  De fleste nye byggerier kræver en tilladelse fra kommunen. En undtagelse kan dog være, hvis du bygger en garage, et udehus eller lignende, som sammen med “andre bygninger” ikke overstiger et samlet areal på 50 m2. Se mere her. Bygningen skal dog stadig overholde alle krav og anmeldes. Vi anbefaler derfor altid, at du allierer dig med en professionel rådgiver, når du skal ansøge om en byggetilladelse. Du kan ansøge om en byggetilladelse ved at logge ind med dit NemID på: www.bygogmiljoe.dk

  back to top