• Traehytter24 Logo
 • Monteringsvejledning

  Byggevejledning for sommerhuse, træhytter og havehuse

  Du kan selv samle de fleste af vores træhytter. Det tager som regel 1 – 3 byggedage at samle vores hytter, afhængig af størrelse og dine færdigheder. For at bygge en hytte skal der være minimum 2 voksne personer og du får brug for værktøj samt en byggevejledning.

  Før du gør dit køb og starter opbygningen af din træhytte, er det vigtigt at du sikrer dig at den valgte model og placering overholder lokale byggereglementer og at du har indhentet en byggetilladelse, i det tilfælde at det er nødvendigt. Det er også meget vigtigt at træhytten bliver bygget på et solidt og plant grundlag.

  Sammen med de fleste træhytter og sommerhuse medfølger der en generel byggevejledning som beskriver alle de vigtige faser af byggeriet. Der medfølger en også en detaljeret produktmanual, specifikt til din træhytte. Bemærk at delene til din hytte ikke er mærket med produktnumre eller lign. Derfor er det bedst at bruge produktmanual og produktliste til at identificerer delene.

  Har du nogle spørgsmål vedrørende dit produkt eller dets opbygning er du velkommen til at kontakte os. Alle de nødvendige materialer til at samle dit træhytte er inkluderet.

   

  Bemærk venligst at denne video er ment som en generel guide. Vi forbeholder is ret til at ændre produkt design, byggemetode og andre detaljer uden yderligere varsel.  Derfor kan der forekomme forskelle imellem det du ser i denne video og den hytte du modtager.