Træhytter

Uanset om du leder efter en træhytte, som du kan bruge som gæstebolig eller hjemmekontor. Eller om du leder efter et kombineret redskabsskur og værksted, så kan du finde en velegnet løsning hos os. Vi har over 200 forskellige træhytter eller bjælkehytter, du kan vælge mellem. Alle vores træhytter kan gøres helårs venlige på få timer med vores tag og gulv isolations kit, som du kan tilkøbe for en lille merpris. Køber du din træhytte, havepavillon eller kolonihavehus gennem os, så vælger du også at handle bæredygtigt. Vi går nemlig meget op i, at det nordiske kvalitetstræ som vi bruger bliver produceret så bæredygtigt som muligt. Vores træhytter spænder fra 7 kvadratmeter til næsten 100 kvadratmeter. Vores største træhytter har hele 3 soveværelser og en lækker stor delvis overdækket terrasse.

Viser 1–36 af 141 resultater

Der er de seneste år kommet mere og mere fokus på træhytter i Danmark. Der er mange danskere, der har fået øjnene op for træhytternes værdi i forhold til både ekstra plads og utallige anvendelsesmuligheder.

Vores travle hverdag, hvor vi for det første bruger rigtigt mange timer på vores job og efterfølgende skal hygge med både familie og venner, når overskuddet tillader det, giver os ikke meget overskydende tid, til at nyde de nære familierelationer eller tid, hvor vi bare kan være helt alene og koble af. 

Det kan også være, at vores nuværende bolig faktisk mangler lidt kvadratmeter, for at kunne fungere optimalt. Her er en træhytte en super let og relativ billig måde, at erhverve sig den ekstra plads, der er brug for. 

Fem gode grunde til at investere i en træhytte

Det er altid en grundig overvejelse værd, før du vælger at investere dine sparepenge i en træhytte. Det er som oftest forbundet med en god portion usikkerhed, om hytten nu også vil blive brugt. Vores erfaring fortæller, at stort set alle vores kunder er rigtig glade for deres træhytte og benytter den så ofte som muligt.

Vi har derfor samlet de  5 gode grunde til at investere i en træhytte, som vi ofte støder på. 

  • Det billige alternativ til en tilbygning
  • En afslappende oase der giver ro til krop og sjæl
  • Et perfekt samlingspunkt for besøg af familie og venner
  • Den ekstra plads til en skattet hobby eller interesse
  • Den ultimative ramme om din families kvalitetstid sammen

Vælg din træhytte med omhu

Når du skal vælge hvilken træhytte, der vil passe bedst til dig og din families behov, er det en god ide at lave en fysisk liste over de ting, i hver især forventer jer af jeres lille bolig nummer to. På den måde finder i alle de fællesnævnere i hver især har og desuden kan en mindre justering i dit valg måske betyde, at i alle kan få endnu mere glæde af træhytten. Hvis i startede ud med at tænke, at valget skulle findes blandt de små træhytter, kan en opgradering til medium træhytter måske betyde, at i alle kan benytte hytten samtidig men alligevel hver for sig.  Eller vælg blandt træhytter med terrasse, så der kan blive plads til poolbordet, spabadet eller en helt tredje lille luksus, på den overdækkede terrasse.

Saml selv eller lad os samle din træhytte for dig

De fleste træhytter kan du sagtens selv samle, måske med hjælp fra din bedre halvdel eller en ven, der er fiks på fingrene. Der er alligevel en vis tilfredsstillelse ved, at kunne sige at man selv har klaret samlearbejdet. 

Er der tale om store træhytter eller er dine hænder, eller måske dine nerver, bare ikke helt egnet til opgaven, kan du være helt roligt. Vi har altid mulighed for, at stå for monteringen, så det eneste du skal gøre, er at indrette og nyde din nye træhytte med de uendelig mange muligheder.

Fordele ved at bo i en træhytte

I århundreder var træhytter og -hytter de primære boligformer rundt om i verden. I dag er træhytter måske ikke alles førstevalg, når det kommer til at bygge et nyt hjem, men de bør altid tages i betragtning. Der er mange fordele ved at bo i bjælkehytte, bl.a.

Bedre isolering

Stål og beton kan være stærke, men de giver meget dårlig isolering til boliger. En proces kaldet termisk brodannelse tillader varme at rejse gennem stål, hvilket betyder, at der er ekstraordinært varmetab om vinteren. Beton giver også mulighed for betydeligt varmetab. Træ giver god isolering mod varmetab, og som en ekstra bonus kan det nemt justeres til at rumme mere isolering.

Større energibesparelser

Ved bestemmelse af energieffektiviteten af ​​boligbyggematerialer tages varmeledningsevnen ofte i betragtning. Et materiales ledningsevnevurdering er baseret på mængden af ​​varme, det absorberer. Jo mindre varme et givent materiale leder, jo mindre energi skal husets forsyninger producere for at opvarme eller afkøle indretningen. Træ er 400 gange mindre ledende end stål og 8,5 gange mindre ledende end beton, hvilket gør det til den klare vinder i kampen om lav ledningsevne.

Opfylder flere byggeregler

Byggeregler for energieffektivitet har hver dag dukket op i flere og flere kommuner rundt om i verden. I nutidens mere og mere miljøbevidste samfund oplever mange husejere og bygherrer ligeledes, at traditionelle byggematerialer ikke kan opfylde disse koder såvel som træ. Træets alsidige natur betyder, at det kan konstrueres, så det matcher stort set alle energieffektivitetskrav, selv i ekstreme klimaer. For eksempel, hvis du bor i et klima med ekstremt kolde temperaturer, så kan et dobbelt træramme-vægsystem holde din bjælkehyttes indre varm i temperaturer så lave som 40 minus grader.