Garage

Hvis du er på udkig efter en garage, så har vi et bredt udvalg at garager bygget i bæredygtig nordisk kvalitets træ. Vi har både enkelt og dobbelt garager. Vi har garager der er kombineret med et redskabskur, cykelskur eller et værksted. Vi spare ikke på noget, når vi konstruere vores garager. Hos os får du mellem 40 – 70 mm vægtykkelse og alle vores garager kommer med 5 års garanti. Garagerne kommer som samlesæt, hvor alt hvad du skal bruge for at samle garagen er inkluderet. Der medfølger selvfølgelig også en overskuelig manual. Vi vurdere, at de fleste af vores garager kan samles af gør det selv folk på to til tre dage. Ønsker du ikke selv at samle garagen, så kan du bestille vores installationsteam til at gøre det for dig.

Viser alle 21 resultater

Nye garager skyder hver dag op i Danmark. I takt med at der kommer flere og flere biler på gaden, så bliver behovet for garager også større. Derfor fører vi også et bredt udvalg af garager, så der er noget for enhver smag. Vi har flere traditionelle garager med plads til én bil, men vi har også lukkede dobbelt garager. Så hører der flere biler til matriklen, så kan det sagtens imødekommes.

For mange kan den rette løsning også være at kombinere garagen med et lukket skur til cykler og haveredskaber eller med et værksted. Vi har taget forbehold for alle disse ønsker og behov i vores serie af garager.

5 gode grunde til at vælge en garage

Det kræver altid en god portion overvejelse, når man skal ud og investere penge i noget til boligen. For er det nu også nødvendigt og bliver det nu også brugt. Der er mange gode grunde til at investere i en garage og vi har samlet 5 af dem her:

  • Let adgang til parkering
  • Slip for at skrabe is af bilen om vinteren
  • Skån bilens lak for unødig påvirkning fra vejr og vind
  • Større sikkerhed, da det er sværere for tyven at få adgang til bilen i garagen
  • Mulighed for at kombinere garagen med reskabsrum eller lignende

Når garagen ikke bare er en garage

Hvis du har planer om at få bygget en garage, så er det en god idé at overveje, om du skal tænke et redskabsskur, cykelskur eller måske et værksted med ind i dine planer.

Rigtig mange af vores kunder vælger nemlig at lave en kombinationsløsning, som imødekommer flere behov i familien.

Nogle vælger en model med et mindre skur, hvor der lige er plads til et par cykler og en plæneklipper og et par haveredskaber. Andre går all in og vælger en model med rigelig plads til, at det kan bruges som værksted eller hobbyrum.

Ønsker du dig et værksted eller et hobbyrum i forbindelse med din garage, så har vi flere fine modeller med stort lysindfald fra vores tysk fremstillede dobbeltglas vinduer med tilt and turn vinduesåbningssystemet.

Saml selv eller lad os gøre det for dig

Alle vores garager kommer som samlesæt, men det behøver du ikke lade dig afskrække af. En garage med skur eller lignende kan sagtens samles af 2 personer på under 3 dage. Alt hvad der skal bruges til at samle garagen er inkluderet i samlesættet. Det hele kommer selvfølgelig med en let og overskuelig samleanvisning.

Skulle du ikke være interesseret i at samle garagen selv, eller har du simpelthen ikke tiden, så er det muligt at booke vores professionelle installationsteam til at gøre det for dig. Prisen på dette afhænger af, hvor i landet du bor.

Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 71 99 67 40 eller sende os en mail til info@traehytter24.dk