Dobbelt garager

Når din husstand ejer mere end én bil, er køb af en dobbeltgarage den mest fornuftige opbevaringsmulighed. Hos Træhytter24 har dobbeltgaragestørrelse i flere forskellige bredder. Har brug for yderlig plads, så er det en god idé at købe en dobbelt garage med eksempelvis et tilhørende redskabsskur. Dette gør din garage kan blive udnyttet til mere end bare og parker dine biler. Se vores udvalg af forskellige dobbelt garager herunder. 

 

Viser alle 8 resultater

Vi har dobbeltgarage i flere forskellige størrelser og priser. I nogle tilfælde vil du måske købe en dobbeltgarage, blot fordi du vil have pladsen til at skabe et værksted, et fitnesscenter eller give dine gæster et sted at sove. Med lidt kreativitet kan vi tilpasse din dobbeltgarage, så den afspejler de krav, du har brug for. Prisen for dobbeltgarage afspejler de forskellige størrelser, der er tilgængelige og yderligere ændringer. For eksempel, når du vil bruge din dobbeltgarage som hjemmekontor eller anneks kan vi tilføje vinduer, så du kan nyde fordelene ved naturlig belysning hele året rundt.

Sørg for, at dit dobbelte garageskur fungerer godt for dig.  Vinduer er ikke dine eneste muligheder, når det kommer til tilpasning. Da vi bruger ekstra stærke tykke rammer, er vi i stand til at skabe robuste rum, der passer til næsten ethvert formål. Det kunne være i form af en personlig adgangsdør, automatiske døre og skydevinduer.