-15%
FINSK Grillhytte SEATTLE 6M²

Finsk Grillhytte Seattle 6 M2 / 55 MM / 3 X 2,6 M

Pris: Original price was: kr.71.800,00.Current price is: kr.61.200,00.

Seattle BBQ er en meget lille, men super smart grillhytte, som bruges udelukkende til at lave god grillmad i. Den er perfekt til at placere i baghaven, og med dens lille størrelse på blot 6 m2 passer den godt ind i de fleste haver. I og med at hytten er sekskantet, så er det muligt at have højst fem store vinduer på hver væg samt en dør på den sidste. Der er naturligvis mulighed for, at du helt selv kan vælge, hvor mange vinduer du kunne tænke dig i din grillhytte. Seattle BBQ er en grillhytte som lægger op til kvalitetstid samt hyggestunder med familien. Selv blandt de mindste vil grillhytten helt sikkert også være en stor succes.

Levering: 5 - 9 uger
Varenummer (SKU): G0059 Kategori:
Eksterne dimensioner: 3 x 2,6 m
Væghøjde: 2,1 m
Samlet højde: 2,6 m
Vægtykkelse: 55 mm
Indvendigt areal: 6 m²
Tag: Ca 11 m² inkl. sort tagpap, 18 mm
Gulvtykkelse: 21 mm,
Døre: 1 x dobbeltdør 127 x 170 cm. Dobbelt glaseret. Hærdet sikkerhedsglas.
Vinduer: 2 x oplukkeligt vindue, 3 x fast vindue 127 x 110 cm. Dobbelt glaseret. Hærdet sikkerhedsglas.
Materiale: Grillhytte lavet af nordisk fyrretræ, ubehandlet.
Yderligere Information: Behandlede fundamentsbjælker, metal vindstiver i vægge, monteringssæt, hærdet glas i vinduer og døre, cylinderlås, tysk fremstillede “tilt and turn” – vinduessystemer, produktmanual og 5 års garanti.
Udstyr til alle Grillhytter og BBQ-hytter er inkluderet i standardprisen: BBQ Grill, granitbord monteret rundt om grillen, justerbar røg udsugningshætte, skorsten og skorstenens hættesæt.