Ombygget skibscontainer havekontor V-1
  1. Ombygget skibscontainer havekontor V-1
  2. Ombygget skibscontainer havekontor V-1
  3. Ombygget skibscontainer havekontor V-1
  4. Ombygget skibscontainer havekontor V-1
  5. Ombygget skibscontainer havekontor V-1
  6. Ombygget skibscontainer havekontor V-1

Miljøvenligt Container Kontor V-1

Pris: kr.292.000,00

Miljøvenligt Container Kontor V-1 container havekontor har et indvendigt areal på 13 m2. Det leveres færdigbygget, hvilket betyder at du kan stille dine møbler ind og tage det i brug lige så snart det er løftet af vores lastbil. Alt hvad du behøver at gøre er at tilslutte elektricitet, uanset dit formål. Container Kontor V-1 er et ideelt hus til brug som kontor, atelier eller gæsteværelse. Dette containerhus har som standard udvendigt træbeklædning, smukt egetræsgulv, vinduer og døre med dobbelt glas i høj kvalitet, el-stik, LED-lys samt træbeklædning. Alle vores container hus modeller kan designes så de svarer til dine behov, inklusiv placeringer af døre og vinduer, beklædningsmaterialer, farver og andre detaljer.

Levering: 6 - 16 uger
Varenummer (SKU): CN004 Kategorier: , Tag:

Tekniske detaljer:

Udvendigt areal: 14.6 m² Højde: 2.59 m
Indvendigt areal: 13.2 m² Volume: 32.12 m³
Længde: 6.03 m Vægt: 3.1 tons
Dybde: 2.48 m Leveres: Fuldt monteret

Yderligere information:

Hvert år spildes tusinder af tons stål globalt på containere til engangsbrug. Vi har fundet en måde at genanvende dem ved at omdanne dem til fantastiske havehuse og kontorer. Dette giver containeren et helt nyt liv og reducerer spild. Alt stål, som bliver tilovers når vi skærer ud til døre og vinduer, sendes derfor til genbrug. Hver container har haft et tidligere liv på åbent hav og er godt rejst. Ligesom rynker, der udvikler sig på de menneskelige ansigter, når vi bliver ældre, får containerne en natur patina undervejs. Hver container er unik, og denne slitage er synlig, men forringer ikke dens skønhed.

 

Standard specifikationer:

Siberian larch cladding Udvendig beklædning af Sibirisk lærketræ 20 x 95 mm.
Sibirisk lærketræ har et stort indhold af harpiks og er ekstremt slidstærkt, hvilket gør det til et af de hårdeste og mest holdbare nåletræer i verden. Lærketræ drager fordel af imponerende dimensionel stabilitet, lave installationsomkostninger, lav vedligeholdelse og høje fremstillings standarder.
Vinduer og døre:
Vinduer og døre leveres i en PVC-ramme med dobbelt lags glas (6 + 6 mm.), argon fyldte enheder af hærdet glas. Du kan selv vælge rammens farve blandt de muligheder, der er specificeret af vinduesproducenten.
Isolering:
Sprøjtbar lukket celle PUR skum er blevet brugt som isoleringsmateriale. PUR-skum eliminerer i det væsentlige luftspalter eller luftoverførsel. Dette holder dit containerhus køligt om sommeren og varmt om vinteren til en overkommelig pris. Taget er isoleret med et 150 mm. lag på indersiden; væggene er isoleret indvendigt med et lag der er 50 mm., og isoleringen i gulvet er 100 mm.
Indvendig beklædning:
Scandinavian spruce tree De indvendige vægge og lofter er beklædt med Skandinavisk grantræ. Træbeklædningen er beskyttet med OSMO træ-voks, det gør dem modstandsdygtige imod vand og snavs.
Gulvbelægning:
Containerens originale gulv fjernes og udskiftes til et nyt isoleret gulv. Gulvet er belagt med egetræ hvilket giver dig komfort, stil og styrke, der varer i generationer.
Belysning og stikkontakter:
  • LED loftlys i hele huset
  • En udvendig lampe
  • Tre udvendige stikkontakter
  • Seks indvendige stikkontakter

Alle vores containerhuse og saunaer leveres gratis i hele landet (dog kun til brofaste øer). Transporten foregår på lastbil med kran, så husene kan placering efter ønske.