Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 / 6 x 2,5 m
 1. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 / 6 x 2,5 m
 2. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 / 6 x 2,5 m
 3. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 4. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 5. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 6. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 7. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 8. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 9. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 10. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 11. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 12. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 6 x 2,5 m
 13. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 / 6 x 2,5 m
 14. Miljøvenligt TINY HOUSE BLISS 13,2 M2 / 6 x 2,5 m

Container Hus Med Bad Og Toilet Tiny House Bliss 13,2 M2 / 6 x 2,5 m

Pris: kr.321.000,00

Vores container hus TINY HOUSE BLISS er lavet af genbrugte skibscontainere, der omformes til huse i stedet for at blive kasseret. De stærke og holdbare materialer, der er tilbage fra skibscontainerne, styrkes og modernisers med smukke, luksuriøse og naturlige materialer, der ikke kun ser godt ud, men holder i årevis og gavner miljøet.

Download plantegningerne her

Download standard specifikationer her

 

Levering: 6 - 16 uger
Varenummer (SKU): CN003 Kategorier: , Tag:

Udvendigt areal: 14.6 m² Højde: 2.59 m
Indvendigt areal: 13.2 m² Volume: 32.12 m³
Længde: 6.03 m Vægt: 3.5 tons
Dybde: 2.48 m Leveres: Fuldt monteret

Yderligere information:

Hvert år spildes tusinder af tons stål globalt på containere til engangsbrug. Vi har fundet en måde at genanvende dem ved at omdanne dem til fantastiske havehuse og kontorer. Dette giver containeren et helt nyt liv og reducerer spild. Alt stål, som bliver tilovers når vi skærer ud til døre og vinduer, sendes derfor til genbrug. Hver container har haft et tidligere liv på åbent hav og er godt rejst. Ligesom rynker, der udvikler sig på de menneskelige ansigter, når vi bliver ældre, får containerne en natur patina undervejs. Hver container er unik, og denne slitage er synlig, men forringer ikke dens skønhed.

Tiny House modulerne er præfabrikerede og mobile. For at gøre det nemt for dig transporteres huset fuldt samlet til der hvor du ønsker det placeret, så alt hvad du skal gøre er at tilslutte det til elektricitet og vand for at nyde husets ubegrænsede komfort. Dette giver dig mulighed for at spare dig selv for besværet med kompliceret og tidskrævende planlægning og udførelse af byggearbejde. Faktisk i stedet for at bruge timer på at organisere og overvåge forskellige entreprenører, skal du blot læne dig tilbage og slappe af i dit splinternye miljøvenlige lille hus. Tiny House modulerne er meget alsidige og leveres isolerede. Det betyder at de kan bruges året rundt, selv i de kolde Danske vintermåneder.

Dit Tiny House kan følge med når du flytter. Da husene er standard skibscontainer størrelse kan de nemt transporteres. Dette betyder at du kan tage en lille del af dit hjem med dig hvis du beslutter dig for at købe eller sælge dit hus. Det er også meget nemt at videresælge modulet hvis du du får andre planer eller du ikke har brug for det mere

Standard specifikationer:

Udvendig beklædning:
Mulighed nr. 1: Udvendig TERMO-GRAN beklædning 20 x 140 mm.
Dette er en meget holdbar beklædning kombineret med naturlig skønhed. Termo-gran beklædning er en blød-træ løsning der giver enestående rådbestandighed og lang levetid sammen med rustikke knuder og en naturligt lys farve. Miljømærket træ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, uden kemikalier og meget holdbart under udendørs forhold.
Siberian larch cladding Mulighed nr. 2 Udvendig beklædning af Sibirisk lærketræ 20 x 95 mm.
Sibirisk lærketræ har et stort indhold af harpiks og er ekstremt slidstærkt, hvilket gør det til et af de hårdeste og mest holdbare nåletræer i verden. Lærketræ drager fordel af imponerende dimensionel stabilitet, lave installationsomkostninger, lav vedligeholdelse og høje fremstillings standarder.
Vinduer og døre:
Vinduer og døre leveres i en PVC  med dobbelt lags glas (6 + 6 mm), argon fyldte enheder af hærdet glas. U= 0,8-1,2 W/ m2K. Du kan selv vælge rammens farve blandt de muligheder, der er specificeret af vinduesproducenten.
Isolering i vægge, gulv og loft:
Isolering – Spraybart PUR-skum med lukkede celler er blevet brugt som isoleringsmateriale. PUR-skum eliminerer stort set alle luftspalter eller luftoverførsel. Dette holder dit container hus køligt om sommeren og varm om vinteren. Taget er isoleret med et 150 mm lag indvendigt. Væggene er isoleret indvendigt med et 50 mm lag og gulvisoleringen er 100 mm. Gulv U= 0,19W/mK, Væg U= 0,30W/mK og Tag U= 0,17W/mK. Taget er isoleret med et 120 mm lag indvendigt, U= 0,17W/mK. Væggene er isoleret indvendigt med et 50 mm lag, U= 0,30W/mK og gulvisoleringen er 100 mm, U= 0,19W/mK.
Indvendig beklædning:
Scandinavian spruce tree De indvendige vægge og lofter er beklædt med Skandinavisk grantræ. Træbeklædningen er beskyttet med OSMO træ-voks, det gør dem modstandsdygtige imod vand og snavs.
Gulvbelægning:
Containerens originale gulv fjernes og udskiftes til et nyt isoleret gulv. Gulvet er belagt med egetræ hvilket giver dig komfort, stil og styrke, der varer i generationer.
Belysning og stikkontakter:
 • LED loftlys i hele huset
 • En udvendig lampe
 • Tre udvendige stikkontakter
 • Seks indvendige stikkontakter
Badeværelse:
Adora bassin og blandingsbatteri. Børstet guld.
Grohe væghængt toilet.
Gustavsberg Nautic håndvask 40 x 27,5 cm.
Gulvbelægning:

Gulvfliser (muligt at vælge farve). Gulvvarme.

Hjørne væggene ved brus er belagt af rustfrit stål i design profilen Design Venice 10.

Alle vores container huse leveres gratis i hele landet (dog kun til brofaste øer). Transporten foregår på lastbil med kran, så container huset kan placering efter ønske.

Måske du også synes om…