• Traehytter24 Logo
 • Skab magi i haven med en havepavillon

  En havepavillon skaber en næsten magisk stemning og følelse i haven – uanset, om du placerer pavillonen på terrassen eller et andet sted i haven. Vores udvalg af havepavilloner fungerer også fantastisk alle mulige andre steder – ude ved stranden, på bredden af en sø, i en lystbådehavn – eller et andet sted, hvor du har brug for at få skygge for solen og måske komme i ly for en sommerbrise.

  Gør Din Havepavillon Endnu Mere Privat og Hyggelig

  Bestiller du en havepavillon med sidevægge, kan du gøre din pavillon endnu mere privat og hyggelig – og desuden også få læ for vinden. Det er som at skabe din egen oase i haven, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens travlhed og nyde øjeblikke af ro og afslapning. Og for at gøre oplevelsen endnu bedre, kan du også montere myggenet på de fleste af vores havepavilloner. På den måde kan du nyde dagen eller aftenen uden at blive generet af flyvende insekter.

  Polykarbonat Tag for Behagelig Skygge

  Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige slags havepavilloner – lige fra de minimalistiske pergola pavilloner til vores nye, populære pavilloner. De nye pavilloner har et fast tag bestående af solide og holdbare paneler. Dette tag giver behagelig skygge uden at blokere lyset helt, så du stadig får et skønt lys inde i pavillonen, selv når du er i skyggen.

  Havepavillon Elias XL

  Holdbarhed og Lav Vedligeholdelse

  Rammen i pulverlakeret aluminium vil holde i mange år uden behov for bekymring om vedligeholdelse. Brug pavillonen til en lang række formål – til ren afslapning, sociale arrangementer, spisning, læsning, en jacuzzi, grill og meget mere. Taget har endda en ventilationsåbning, der lader røg, varme og fugtig luft slippe væk. Dette er en vigtig detalje, især hvis du vælger at lukke pavillonen med sidevægge på alle fire sider.

  Stil og Elegance til Haven

  De nye havepavilloner tilføjer stil og elegance til de fleste haver, terrasser, gårdhaver m.m. Hurtigt vil dette blive det foretrukne sted at opholde sig i haven, både for dig og dine gæster. Timerne vil flyve af sted, når I sidder inde eller omkring en af disse skønne pavilloner. Uanset om du bruger din havepavillon til et spisebord og stole, behagelige liggestole, grillen eller måske en jacuzzi, så kan disse fantastiske pavilloner beskytte dig mod både sol og regn samt give dig en enestående følelse af fred og ro, som kun en pavillon i denne kvalitet kan levere.

  back to top