• Traehytter24 Logo
  • Vores 9 mest populære små træhytter

    Vores små havehuse er velegnede som havekontor, hobbyrum eller anden stue med udsigt til haven. De har mindst 44 mm tykke vægge, 18 mm tykke gulv- og tagbrædder og termoruder og døre. Ved at installere et varmelegeme og vores isoleringssæt til tag og gulv kan havehuse med 44 mm godstykkelse også bruges om vinteren. Til regelmæssig brug om vinteren anbefaler vi dog at øge vægtykkelsen for at forbedre energieffektiviteten. I denne artikel finder du fordelene ved vores ti mest populære skure.

    1. Jacob D & Jacob E

    Træhytten Jacob D har et moderne fladt tag og har udvendige mål på ca. 3 × 4,5 meter. Foran er der en bred, glaseret dobbeltdør og to høje vinduer, de resterende vægge er vinduesløse. Det gør havehuset velegnet til placeringer, der kan ses fra flere sider – fx fra naboejendommen og fra gaden. Med et brugsareal på 12 m² kan det bruges som havekontor af flere personer. Alternativt giver den plads nok til et sofasæt eller en stor sovesofa.

    Træhytten Jacob E har samme mål som Jacob D. Men i stedet for en dobbeltdør og to vinduer har den en bred, glaseret skydedør. Skydedøre er særligt pladsbesparende og sikrer en glidende overgang mellem inde og ude. De er særligt velegnede til at dyrke på en terrasse.

    2. Mini Hansa Lounge

    Mini Hansa Lounge har et udvendigt mål på ca. 4,5 × 4 meter og et indre på 9 m². På siden er der en smal overdækket terrasse, som er lukket af på bagsiden af ​​en mur. Sættet er designet, så havehuset kan bygges spejlvendt, så terrassen ligger i højre eller venstre side. Mini Hansa Lounge har vinduer på tre sider og en termoruder, der giver masser af naturligt lys indeni.

    3. Lucas B & Lucas D

    Med udvendige mål på ca. 3 × 4 meter og et indre på 9 m² er Lucas D et af vores mindste havehuse. Ligesom havehusene i Jacob-serien har den kun glasering foran i form af en bred skydedør. Dette skaber et hyggeligt tilflugtssted, der tillader lidt indsigt udefra. Skydedøren og det flade tag skaber et moderne udtryk og de små udvendige mål gør, at Lucas D også passer ind i små haver.

    Lucas B har samme mål som Lucas D, men er oplyst af glasflader på to sider af havehuset. Der er en glaseret dobbeltdør og to vinduer i siden.

    4. Nora B & Nora C

    Nora B havehuset har klassisk sadeltag og vinduer på to sider. Sættet er designet, så havehuset kan bygges i et spejlbillede. Dette giver dig mulighed for at vælge, om du vil montere vinduerne i højre eller venstre side. Ligesom Lucas E passer Nora B også ind i små haver med sine udvendige mål på 3 × 3 meter, men det indvendige på 8,5 m² giver stadig plads nok til et havekontor, et gæsteværelse eller en lille havelounge.

    Nora C-havehuset er næsten identisk i konstruktionen, men har en enkelt dør og et vindue foran i stedet for en dobbeltdør. Dette reducerer størrelsen af ​​indgangsområdet og udnytter den tilgængelige plads mere effektivt.

    5. Eva C & Eva D

    Eva C træhytten har udvendige mål på ca. 3 × 4,5 meter og indvendigt 12 m² med fire vinduer på to sider. Ved opsætning kan du selv bestemme, om du vil placere vinduerne i højre eller venstre side. Sadeltaget og sprossevinduerne giver havehuset et klassisk udtryk. Det aflange interiør giver plads til flere skriveborde eller et poolbord og en lille bar.

    Eva D træhytten har en lignende struktur, men alle glasflader er foran. Det asymmetriske sadeltag giver også dette havehus et særligt udtryk.

    6. Aruba

    Med et brugsareal på 15 m² og et udvendigt mål på 4 × 4 m byder træhytten Aruba på plads nok til flere arbejdsstationer, en lille hjemmebiograf eller et hobbyrum. Den er oplyst af høje vinduer og en fransk dør foran, hver med termoruder. Penttaget rager 70 cm over facaden og beskytter indgangspartiet mod vejret. De vinduesløse bag- og sidevægge skaber en hyggelig og beskyttet atmosfære.

    7. Nora D med baldakin

    Nora D træhytten er en kombination af 8,5 m² interiør og en lige så stor baldakin på siden af ​​havehuset. I modsætning til en pergola har Nora D baldakinen en sidevæg, der giver lidt mere privatliv samt beskyttelse mod vind og regn. Den umiddelbare nærhed til havehuset gør det også muligt at parkere havemøbler eller en grill. Når du bruger det som havekontor, er det også værd at have et solafskærmet udeområde, hvor arbejdspladsen kan flyttes, når vejret er godt.

    8. Fargo A og Fargo B

    Havehusene fra Fargo-serien imponerer med deres unikke design. De er specielt udviklet til ubrugte hjørner i haven eller på terrassen. Indgangen er ikke på for- eller sidevæggen, men på et skrånende hjørne. Det firkantede telttag rager ud over indgangen som en beskyttende baldakin.

    Fargo A måler cirka 3,5 × 3,5 meter og har to dobbeltvinduer på to sider af det 12 m² store interiør foruden den glaserede dobbeltdør. De generøse ruder giver udsigt over hele haven, og det tilspidsede tag skaber en luftig atmosfære.

    Fargo B har samme mål, men er udstyret med større glasflader, der skaber en glidende overgang mellem inde og ude.

    9. Noah

    I modsætning til alle tidligere havehuse er Noah havehuset ikke bygget i bjælkekonstruktion, men som en rammekonstruktion. Dette gør monteringen nemmere og giver mulighed for at installere flere vinduer, men varmeisoleringen er mindre effektiv. Mens bjælkehuse er lavet af stablede planker, er Noah bygget af 1 meter brede vægpaneler fastgjort til 90 mm hjørnestolper.

    Udover den enkle konstruktion imponerer Noah med sit 7 m² store interiør med et moderne pent tag, som er oplyst af vinduer på tre sider. Der er en praktisk skydedør på siden.

    I vores online shop kan du altid vælge mellem adskillige ekstra muligheder og skræddersy vores træhytter efter dine ideer. Vi tilbyder dog også specialfremstillede havehuse til individuelt design. For et uforpligtende tilbud, skal du blot kontakte os.

    back to top