Skibscontainer Saunahus V7
  1. Skibscontainer Saunahus V7
  2. Skibscontainer Saunahus V7
  3. Skibscontainer Saunahus V7
  4. Skibscontainer Saunahus V7

Miljøvenligt Container Hus Med Sauna V-7

Pris: kr.334.000,00

V-7 fuldisoleret container sauna har en sauna stue i familiestørrelse som nemt kan rumme 4 – 5 badende. Den leveres 100% klar til brug, bare tilslut el og vand og tag et sauna bad samme dag som sauna containeren leveres. Standard modellen af saunacontaineren har udvendigt træbeklædning, smukke egetræsgulve i det første rum og teaktræsgulve i brusebad og sauna, dobbeltglas i vinduer og døre, el-stik, LED-lys, fuldt udstyret sauna, sauna varmelegeme, glas saunadør samt et brusebad udstyret med 30 l. vandvarmer og Adora bruser.

Alle vores saunahytter kan ændres i henhold til dine behov, inklusiv dør- og vindues positioner, beklædningsmaterialer, farver og andre detaljer.

Levering: 6 - 16 uger
Varenummer (SKU): CN010 Kategorier: , Tag:

Tekniske detaljer:

Udvendigt areal: 14.6 m² Højde: 2.59 m
Indvendigt areal: 13.2 m² Volume: 32.12 m³
Længde: 6.03 m Vægt: 3.5 tons
Dybde: 2.48 m Leveres: Fuldt monteret

Yderligere information:

Hvert år spildes tusinder af tons stål globalt på containere til engangsbrug. Vi har fundet en måde at genanvende dem ved at omdanne dem til fantastiske havehuse og kontorer. Dette giver containeren et helt nyt liv og reducerer spild. Alt stål, som bliver tilovers når vi skærer ud til døre og vinduer, sendes derfor til genbrug. Hver container har haft et tidligere liv på åbent hav og er godt rejst. Ligesom rynker, der udvikler sig på de menneskelige ansigter, når vi bliver ældre, får containerne en natur patina undervejs. Hver container er unik, og denne slitage er synlig, men forringer ikke dens skønhed.

 

Standard specification:

Siberian larch cladding Udvendig beklædning af Sibirisk lærketræ 20 x 95 mm.
Sibirisk lærketræ har et stort indhold af harpiks og er ekstremt slidstærkt, hvilket gør det til et af de hårdeste og mest holdbare nåletræer i verden. Lærketræ drager fordel af imponerende dimensionel stabilitet, lave installationsomkostninger, lav vedligeholdelse og høje fremstillings standarder.
Vinduer og døre:
Vinduer og døre leveres i en PVC-ramme med dobbelt lags glas (6 + 6 mm.), argon fyldte enheder af hærdet glas. Du kan selv vælge rammens farve blandt de muligheder, der er specificeret af vinduesproducenten.
Isolering:
Sprøjtbar lukket celle PUR skum er blevet brugt som isoleringsmateriale. PUR-skum eliminerer i det væsentlige luftspalter eller luftoverførsel. Dette holder dit containerhus køligt om sommeren og varmt om vinteren til en overkommelig pris. Taget er isoleret med et 150 mm. lag på indersiden; væggene er isoleret indvendigt med et lag der er 50 mm., og isoleringen i gulvet er 100 mm.
Badeværelse:
50 L kedel, Adora bruserarmatur. Badekararmaturens farve kan vælges i Guld, Krom eller Sort.
Sauna:
Der er blevet brugt alder træ som sauna-materiale. Til opvarmning er alle vores saunaer udstyret med designpris vindende vand varmelegeme HUUM.

Alle vores containerhuse og saunaer leveres gratis i hele landet (dog kun til brofaste øer). Transporten foregår på lastbil med kran, så husene kan placering efter ønske.